Free shipping from €45 (NL) €55 (BE & DE)

WORKOUT 5: Total Body

flinck sportsokken crossfit workout voor thuis

FLINCK "CrossFit" workout #5 voor thuis 


Het wordt een zonnige week, dus gaan we voor de workout van vandaag naar buiten. Kleine stukjes rennen afgewisseld met wat oefeningen.

 

De workout duurt zo'n 20 tot 30 minuten, afhankelijk van hoe snel je de oefeningen weet af te ronden en de snelheid waarmee je rent. Het is een indicatie, zodat je voor je zelf kunt inschatten welke tempo goed is voor jou. Doe de oefeningen in een lekker tempo en deel ze op in kleinere setjes.


WORKOUT #5

Warming-up

6 minuten EMOM
5 push-ups + 5 sit-ups + 5 air squats

Bij een EMOM-workout (Every Minute On the Minute) begin je bij de start van iedere minuut aan  een oefening. Zodra je het aantal herhalingen volbracht hebt, rust je de resterende seconden van de minuut uit en begin je de daaropvolgende minuut met de volgende oefening.


WOD

Voor tijd met:

400 meter rennen
50 Air squats
400 meter rennen
50 Push-ups
400 meter rennen
50 sit-ups
400 meter rennen

- Air squats (CrossFit Standaard: voor de lage positie je heupen laten zakken tot onder de hoogte van je knieën. Voor de hoge positie benen helemaal strekken).
- Push-ups (CrossFit standaard: in de lage positie borst tegen de grond, in de hoge positie armen gestrekt)
- Sit-ups (CrossFit standaard: voeten tegen elkaar. In de lage positie handen achter je hoofd tegen de grond, in de hoge positie handen voor je voeten op de grond)


Succes!

 

Wil je meer? Check dan ook:

Workout #4 Workout #6 Workout #7
Workout #1  Workout #2 Workout #3